Докладніше про підприємство

Докладніше про підприємство
25.02.2018

Болгарським аграріям представили українську сівалку Turbosem

Компанія "Агрімат БГ", партнер компанії «Союз-Спецтехніка» у Болгарії, взяла участь у виставці "Агра-2018", яка проходила 21-25 лютого у Пловдіві.

Компанія представила ефективну техніку та технології для рентабельного сільського господарства.

Так, на виставці демонструвався монодисковий посівний комплекс Turbosem виробництва «Союз-Спецтехніка» (шириною захоплення 6 м).

Agrimat Bulgaria_2018.jpg Це високопродуктивний посівний агрегат, який найкраще підходить для технології No-Till, а також мінімальної технології обробки ґрунту. Дискові сошники мінімально порушують поверхневий шар ґрунту, що запобігає ерозійним процесам, допомагає утримувати вологу в ґрунті та позитивно впливає на відновлення родючого шару.

Кожен сошник копіює рельєф ґрунту, що забезпечує рівномірну глибину посіву та загортання насіння. Рослини дружно сходять і розвиваються в одній фазі, що значно підвищує ефективність внесення добрив та застосування ЗЗР.

Болгарські аграрії виявляють високий інтерес до нульової технології обробітку ґрунту, яка дозволяє збільшити рентабельність виробництва та водночас відновлювати родючість ґрунту.

У Болгарії вже працює кілька посівних комплексів «Turbosem».


Повернутися до списку