Докладніше про підприємство

Докладніше про підприємство
22.02.2018

«Союз-Спецтехніка» візьме участь у виставці «Агропром-2018»

28 лютого – 2 березня у Дніпрі на території «Агро-Союзу» пройде 17 Національна виставка агротехнологій «Агропром-2018». На виставці буде презентовано широкий спектр техніки та обладнання для АПК, сучасні технології в рослинництві та тваринництві, останні досягнення в галузі альтернативної енергетики та багато іншого.

Виробниче підприємство «Союз-Спецтехніка» також представить свої продукти та послуги:

  • Повну лінійку техніки власного виробництва
  • На виставці можна буде ознайомитися з модельним рядом техніки, що виробляється під брендом «Агро-Союз» і поставляється до 5 країн СНД та Європи (посівні комплекси для традиційної, мінімальної технології та No-Till, культиватори, дискові борони, допоміжне обладнання).

  • Тентові ангари
  • Представляємо альтернативу капітальним спорудам – ангарні конструкції, що швидко будуються, універсальні та мобільні, що чудово зарекомендували себе як приміщення для утримання сільськогосподарських тварин, зберігання врожаю, техніки, добрив, офісів і торгових павільйонів та ін.

  • Технології машинобудування та металообробки
  • На виставці можна буде ознайомитися з можливостями виробничого підприємства - сучасного заводу, що здійснює повний цикл виробництва, що надає послуги з металообробки та виробництва металоконструкцій будь-якої складності як промисловим підприємствам, так і приватним замовникам.

    .

Чекаємо на виставку «Агропром-2018» 28 лютого – 2 березня
(м. Дніпро, вул.Нижньодніпровська, 1, р-н ТРЦ «Караван»).


Агропром_2018.jpg

Повернутися до списку