Докладніше про підприємство

Докладніше про підприємство
14.02.2022

Запрошуємо на No-Till конференцію

Шановні колеги! Запрошуємо Вас на п'яту міжнародну конференцію «Лабораторія No-Till-2022», яка відбудеться 23-25 лютого у м.Київ. "Союз-Спецтехніка" та бренд "Агро-Союз" - золотий партнер конференції.

«Лабораторія No-Till-2022» - найбільший у Східній Європі форум, присвячений ресурсозберігаючим технологіям. Це насичена програма, що включає виступи досвідчених практикуючих фермерів з різних країн, нові знайомства і зустрічі з однодумцями.

Зокрема, на конференції виступить команда «Агро-Союзу», яка понад 20 років впроваджує ресурсозберігаючі технології у власному агрогосподарстві та на підприємствах клієнтів - Едуард Романьков, Олена Дудкіна та Роман Омельченко.
У Вас буде унікальна можливість отримати цінні знання та обмінятися досвідом із колегами.

На стенді «Союз-Спецтехніка» будуть представлені ефективні технічні рішення для технології No-Till, які успішно себе зарекомендували у 8 країнах Європи та СНД.

У нас з'явилося багато новинок та опцій, для різних ґрунтів та агрокліматичних умов. Наші менеджери із задоволенням проконсультують Вас по всій лінійці техніки та дадуть відповіді на всі запитання.

Для участі у конференції потрібна попередня реєстрація, детальніше про умови на сайті https://ntlab22.site/

Чекаємо на Вас з 23 по 25 лютого за адресою:

м.Київ, вул. Велика Житомирська, 33, Торгово-промислова Палата України.

До зустрічі на «Лабораторії No-Till-2022»!

20210223_102129.jpg

Повернутися до списку