Докладніше про підприємство

Докладніше про підприємство
01.04.2020

Turbosem показує чудові результати

Отримуємо зворотний зв'язок від клієнтів, які використовують для сівби монодисковий комплекс Turbosem. Результатами – задоволені. Бажаємо показати Вам фотографії окремих господарств.

Ось посіви ріпаку, посіяного за технологією No-Till 6-метровим Turbosem (попередник - пшениця). Поля ФГ "Оазис" Геннадія Собко, Миколаївська область. Норма висіву ріпаку – 500 тис. на 1 га.

Рапс Till

Ріпс Till

Озимий ячмінь за технологією No-Till (попередник-ріпак). Норма висіву ячменю – 2,5 млн на 1 га.


6-метровий посівний комплекс Turbosem працює у господарстві "Оазис" з 2019 року. Ця модель оснащена 32 монодисковими сошниками (мінімально порушують ґрунтовий покрив), що агрегатується з трактором від 150 к.с. Робоча швидкість, що рекомендується - 7-8 км/год.

Turbosem у ФГ "Оазис"


А ось озимий ріпак на No-Till, посіяний після пшениці монодисковою сівалкою Turbosem на полях СТОВ "Краснянське" (Луганська обл.). Сіяли з міжряддям 38 см. Норма висіву насіння - 300 тис. на 1 га.

Озимый рапс по No-Till

Це - посіви озимої пшениці в тому ж господарстві. Пшеницю сіяли по соняшнику, норма висіву – 4 млн на 1 га.

Пшеница по подсолнечнику на No-Till

Пшеница по подсолнечнику на No-Till

У СТОВ "Краснянське" працює сівалка Turbosem 19-60, ширина захвату - 11,4 м. Продуктивність за світловий день - до 100 га (господарство працює в довгу зміну), швидкість посіву - до 10-11 км/год.

Turbosem 19-60 в СТОВ "Краснянське"

Докладніше про посівні комплекси Turbosem можна почитати тут

Повернутися до списку