Докладніше про підприємство

Докладніше про підприємство
17.09.2019

Turbosem – ефективний у будь-яких регіонах!

У вересні команда "Союз-Спецтехніки" відвідала 5 сільгосппідприємств у різних областях України: Миколаївській (ФГ "Оазис"), Кіровоградській (ФХ "СВС"), Сумській (СФГ ім. Шевченка), Дніпропетровській (ПСП "Едельвейс 2"), Луганській (СТОВ "Краснянське"). У кожному з цих господарств працюють посівні комплекси Turbosem нашого виробництва - різної ширини захоплення. Метою поїздки стало отримання зворотного зв'язку від клієнтів щодо роботи сівалок, а також підготовка відеороликів.

За словами наших клієнтів, посівні комплекси Turbosem ефективно справляються із сівбою зернових, бобових, дрібнонасіннєвих культур, добре себе зарекомендували при сівбі ріпаку і навіть соняшнику. Головна стихія Turbosem - це, звичайно ж, прямий посів, проте сівалка також відмінно працює за мінімальною технологією, а на деяких полях - і традиційною обробкою.

Коротке резюме нашого Turbosem-туру: посівний комплекс Turbosem справді універсальний, відмінно справляється як із посівом по No-Till, так і з дискування, надійний, дозволяє завершити посівну в оптимальні терміни.

Відеоролики - вже на нашому YouTube-каналі!

Сеялка Турбосем в хозяйстве "Оазис"

Сеялка Турбосем в хозяйстве "Оазис"

Глава ФХ "СВС" Владимир Деркач

Сеялка Турбосем в хозяйстве "СВС"

В гостях у Сергея Сурового, Днепропетровская область

Сергей Суровый, ноутиллер из Днепропетровской области

Турбосем в Сумской области, СФХ им.Шевченко

Турбосем в Сумской области, СФХ им.Шевченко

Турбосем в Сумской области, СФХ им.Шевченко

Турбосем сеет пшеницу по подсолнечнику, Луганская обл., СТОВ "Краснянське"

В гостях у луганских ноутиллеров

Повернутися до списку