Докладніше про підприємство

Докладніше про підприємство
03.06.2019

NTLab-2019: співдружність технології та техніки



30-31 травня у господарстві "Агро-Союз" пройшла міжнародна конференція "Лабораторія No-Till: польова практика". Захід зібрав близько 300 аграріїв із 6 країн - України, Казахстану, Молдови, Литви, Болгарії. 10 найсильніших спікерів-практиків, 8 досвідчених полів, круглі столи, дискусії, демонстрація ресурсозберігаючої техніки, маса корисної інформації та нових знайомств – все це NTLab.


Всі доповіді на досвідчених ділянках були цікавими та пізнавальними. За відгуками учасників, одним із найяскравіших моментів конференції став виступ директора заводу "Союз-Спецтехніка" Едуарда Романькова. Він наочно показав, як залежить вологоємність ґрунту від виду обробки, і як, володіючи цим знанням, збільшити врожайність культур.

Великий інтерес також викликала демонстрація різних систем висіву в польових умовах. Спеціально для конференції було сконструйовано так званий "Випробовувач" - агрегат, на одній рамі якого закріпили 5 різних сошників від No-Till сівалок, найпопулярніших в Україні. Едуард Романьков розповів про переваги та недоліки кожного сошника та їх вплив на ґрунт.

За підсумками загального голосування Едуард Романьков знову став найкращим спікером конференції NTLab.

Учасників "Лабораторія No-Till: польова практика" також зацікавив монодисковий посівний комплекс Turbosem 19-40, презентований на конференції. Біля посівного комплексу постійно був ажіотаж, що не дивно – на сьогодні це один із найефективніших агрегатів для прямого посіву в Європі – від України та Казахстану до Болгарії.


Представляємо фотозвіт з конференції. Більше фото - на сторінці організаторів у Facebook.

открытие NTLab

Демонстрация Испытателя

Демонстрация Испытателя

Эдуард Романьков

Эдуард Романьков

Елена Дудкина

Turbosem

Turbosem 19-40

Все будет No-Till!

Повернутися до списку