Докладніше про підприємство

Докладніше про підприємство
02.10.2018

«AgroExpo-2018»: інтерес до техніки для No-Till зростає

26-29 вересня у Кропивницькому пройшла одна з найбільших агровиставок Східної Європи та найбільша в Україні – . «AgroExpo-2018». Виставкова площа становила 125 тис. кв. м, свою техніку та продукцію представило близько 600 компаній, у тому числі машинобудівне підприємство "Союз-Спецтехніка".

«AgroExpo-2018» відвідали понад 30 тис. осіб. Багато аграрії шукали ефективну техніку для ресурсозберігаючого землеробства. Цього року на виставці було представлено багато агрегатів для No-Till та Mini-Till – як українського, так і зарубіжного виробництва.

Ми презентували свою флагманську модель посівної техніки – монодискову сівалку Turbosem для No-Till , яка має великий попит в Україні, Казахстані, Болгарії.

< Сівалка виробляється в Україні за технологіями аргентинської компанії Pierobon. Це ефективний агрегат для посіву зернових, дрібнонасіннєвих та просапних культур, який мінімально порушує ґрунтовий покрив, якісно сіє прямо в стерню та розрізає будь-які пожнивні залишки.

З моменту реалізації першого посівного комплексу Turbosem (у 2010 р.) агрегат постійно модернізується, до конструктиву додаються нові інноваційні елементи: електропривод висіву Muller ME, пневмогасники на сошниках, досконаліші закриваючі колеса («зірочки») і т.п.

На виставці наш завод представив Turbosem у топовій комплектації. Гості "AgroExpo-2018" виявили високий інтерес до техніки під брендом "Агро-Союз".

Представляємо фотозвіт з виставки.

Агро-Союз на АгроЭкспо

Агро-Союз на АгроЭкспо

Агро-Союз на АгроЭкспо

Агро-Союз на АгроЭкспо

Агро-Союз на АгроЭкспо

Агро-Союз на АгроЭкспо

Агро-Союз на АгроЭкспо

Повернутися до списку