Докладніше про підприємство

Докладніше про підприємство
21.06.2018

Беремо участь у No-Till-турі

16 червня у Миколаївській області відбулася унікальна для України подія – No-Till-тур. Учасники туру (понад 50 осіб) відвідали три господарства, які давно та успішно практикують "нульову" технологію обробітку грунту та готові ділитися своїм досвідом з усіма бажаючими.


Організатором туру виступив Михайло Драганчук. український фермер, який практикує технологію No-Till та провідний інтернет-агроблогер СНД (його YouTube-канал, присвячений різним аспектам No-Till, один із найпопулярніших каналів подібної тематики у світі).

У турі взяли участь агроном-технолог "Агро-Союзу" Олена Дудкіна та директор машинобудівного підприємства "Союз-Спецтехніка" Едуард Романьков.

Едуард Романьков, який має майже 20-річний досвід впровадження ресурсозберігаючих технологій та виробництва посівної техніки для різних технологій, провів майстер-клас з налаштування робочих органів сівалки. Адже відомо, що навіть найкраща посівна техніка без правильного налаштування може "наламати дров" і не показати належної ефективності.

No-Till пройшов дуже успішно. І, судячи з настрою та ентузіазму його учасників, це не останній подібний захід!

no-till-тур

no-till-тур

no-till-тур

no-till-тур

no-till-тур

no-till-тур

no-till-тур

no-till-тур

no-till-тур

Повернутися до списку