Докладніше про підприємство

15.06.2018

Техніка "Агро-Союз" отримала високу оцінку на виставці "АГРО-2018"

агро-2018Сьогодні в агробізнесі виживає той, хто сильніший. Навіть не так – той, хто мудріший, хто здатний прорахувати рішення на кілька кроків уперед, хто впроваджує інновації, без яких успішно вести сільськогосподарський бізнес просто неможливо.

Міжнародна виставка «АГРО» у Києві завжди збирає багато учасників та гостей. Це чудовий майданчик для показу нової техніки, технологій, агропослуг та, звичайно, – продуктивних переговорів.

За оцінками організаторів, цього року на «АГРО-2018» свою продукцію представили понад 1300 компаній із 15 країн світу.

Свою техніку презентувала і компанія "Союз-Спецтехніка".

Ми готові ділитися знаннями, набутими на власному досвіді (близько 20 років роботи в рослинництві за ресурсозберігаючими технологіями) та в результаті вивчення досвіду передових агрогосподарств у різних країнах світу.

На стенді «Агро-Союзу» було презентовано ефективну ресурсозберігаючу техніку, що успішно працює в 5 країнах СНД та Європи:

- монодисковий посівний комплекс Turbosem, що дозволяє здійснювати сівбу будь-яких культур у повній відповідності до вимогами технологій No-Till та Mini-Till;

- культиватор АСК з системою внесення добрив, застосування якої дозволяє досягти 4-кратного скорочення обсягу добрив, що вносяться, при поліпшенні ефективності підживлення та підвищенні врожайності!

Виставка «АГРО-2018» показала: інтерес українських та закордонних аграріїв до техніки, що дозволяє економити ресурси та зберігати родючість ґрунту – дуже високий.

На стенді нашої компанії проведено низку важливих переговорів – як із сільгоспвиробниками України, так і з клієнтами, дилерами та потенційними партнерами з різних країн світу (Болгарія, Молдова, Польща, Австралія, Італія, ОАЕ).

Українські аграрії та європейські партнери відзначили найвищу якість техніки під брендом «Агро-Союз» - починаючи від якості фарбування до рівня остаточного збирання.

Також гості виставки зацікавилися швидкомонтованими ангарними конструкціями нашого виробництва.

Усі дні роботи виставки на стенді «Союз-Спецтехніка» працювали досвідчені агрономи-технологи, які консультували гостей з питань сучасних агротехнологій та впровадження у сівозміну сумішей покривних культур, що сприяють відновленню родючості ґрунту, утриманню вологи в ґрунт, підвищення врожайності тощо.

Представляємо фотозвіт з виставки «АГРО-2018».

агро-2018