Докладніше про підприємство

Докладніше про підприємство
21.05.2018

Запрошуємо на виставку "АГРО-2018"!

TS.JPG

Шановні партнери! Запрошуємо вас відвідати експозицію "Союз-Спецтехніка" на виставці «АГРО-2018», яка пройде 6-9 червня у Києві. У Вас буде чудова можливість вибрати ефективну техніку та отримати повну інформацію про нашу продукцію та послуги, а також наші новинки!


На стенді "Союз-Спецтехніка" будуть представлені моделі техніки, які чудово собі зарекомендували в агропідприємствах країн СНД та Європи, а також новинки:

  • Монодисковий пневматичний посівний комплекс Turbosem II. Це флагман лінійки техніки під брендом «Агро-Союз», призначений насамперед для No-Till, а також для мінімальної обробки ґрунту.

  • культиватор АСК з розведенням добрив =
  • Культиватор АСК 9-30 з бункером для внесення добрив, який дозволяє підвищити ефективність системи харчування культур, збільшити врожайність та витрачати в 4 рази менше добрив!

  • Нова модель механічної зернової сівалки MD 19-20 для No-Till шириною захвату 3,8 м!

  • Наші фахівці презентують повну лінійку техніки під брендом «Агро-Союз» (Ви перші почуєте про новинки!) і ангарні тентові конструкції, що швидко зводяться, які широко використовуються для утримання тварин, зберігання зерна, техніки та ін.< /div>
    Також Ви зможете отримати консультації агрономів-технологів, які мають 17-річний досвід впровадження ресурсозберігаючих технологій.

    Виставка «АГРО-2018» відбудеться 6-9 червня у Києві за адресою: НК «Експоцентр України», пр. Ак.Глушкова, 1. Наша експозиція розташована перед центральним входом на виставку (див. схему розташування).

    Чекаємо на Вас!
    СХЕМА АГРО-2018 укр (1).jpg

    Повернутися до списку