Докладніше про підприємство

28.03.2018

Продовжуємо розширювати географію партнерства

"Союз-Спецтехніка" освоює ринки країн Балтії!

Виставка-ЛитваПредставники компанії відвідали міжнародну агропромислову виставку “Ką pasėsi... 2018”, яка пройшла в Каунасі (Литва) 22-24 березня.

Були проведені переговори про співпрацю з виробниками та дилерами різних брендів техніки на території Литви та Латвії.

Прибалтійські компанії виявили інтерес до техніки під брендом «Агро-Союз», особливо їхню увагу привернули наші культиватори АСК, посівний комплекс «PonTerra» (агрегат три в одному: сівалка, культиватор і глибокорозпушувач), бункери -накопичувачі, що дозволяють оптимізувати процес логістики при посівній, а також ангарні конструкції, що швидко зводяться.

Литовські сільгосппідприємства, як і аграрії в усьому світі, шукають шляхи зниження витрат та відновлення родючості ґрунту. Тому для них дуже актуальним стає запровадження ресурсозберігаючих технологій рослинництва та придбання відповідної посівної техніки. Це стало ще однією темою для переговорів української та литовської компаній: «Агро-Союз» має 16-річний досвід освоєння ресурсозберігаючих технологій в агробізнесі та випускає посівні комплекси для No-Till (Cross Slot та Turbosem).